Kryetari Aliu ka vizituar Kazermën e FSK-së “Skënderbeu” në Ferizaj

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, bashkë me nënkryetarin Lulzim Aliu kanë vizituar Kazermën e FSK-së “Skënderbeu” në Ferizaj, me ftesë të Komandantit të Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes, Gjeneralbrigade, Jeton Dreshaj, ku diplomoi gjenerata 01-2023 e rekrutëve të FSK-së, djemtë e vashat e Kosovës që i shtojnë radhët e forcave tona të armatosura në mbrojtjen e Republikës, krenaria e çdo qytetari të Kosovës e gardianët e themeleve të shtetësisë sonë. Urime diplomimi, rekrutëve të rinj të FSK-së! Ta gëzojnë uniformën e detyrën e ushtarit të Kosovës! Ka thënë me këtë rast kryetari Aliu.

May be an image of 5 people, military uniform, artillery and text

Kontrolloni gjithashtu

Helshani: Një vit i suksesshëm i punës për Komitetin e Komuniteteve

Në mbledhjen e dymbëdhjetë  të rregullt për Komitetin e Komuniteteve në komunën e Malishevës, Kryesuesi, …