Kryetari Haliti ka vizituar punimet në ndërtimin e trotuarit në mes të fshatrave Sllatinë e Epërme-Trestenik

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti ka vizituar punimet në ndërtimin e trotuarit në mes të fshatrave Sllatinë e Epërme-Trestenik, i cili do t’u shërbejë qytetarëve dhe nxënësve të këtyre dy fshatrave.

May be an image of 10 people and road

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Komunitete në komunën e Vitisë ka mbajtur mbledhjen e 8-të të rregullt

Komiteti për Komunitete në komunën e Vitisë ka mbajtur mbledhjen e 8-të të rregullt. Në …