Po vazhdon me dinamikë të shtuar puna në ndërtimin e fushës sportive në fshatin Malësi e Vogël

Sot, Drejtori i Kulturës, Rinisë dhe Sportit në komunën e Rahovecit Afrim Dina, së bashku me drejtoreshën e Shëndetësisë, Sarandë Salltëku, vizituan punimet e rregullimit të fushës sportive në Malësi të Vogël. Me realizimin e këtij projekti, të rinjtë do të kenë infrastrukturë me standarde më të larta, ku do të rritet gama e aktiviteteve të tyre sportive.

May be an image of 2 people

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Rahovec, teqenë e Halvetive dhe teqenë e Rifaive në Rahovec

Për nder të festës së Bajramit të Vogël, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, …