leoni

Kryetari Latifi vizitoi Shtëpinë-muze të heroit të kombit, Skënder Rexhepi – Hekuri

Sot, në ditëlindjen e tij të 58-të, në fshatin Mrasor, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, së bashku me familjarë e bashkëpunëtorë, vizituan Shtëpinë-muze të heroit të kombit, Skënder Rexhepi – Hekuri. “Skënderi do të mbetet një prej shembujve më frymëzues për atdhedashuri, sepse i shërbeu atdheut dhe ia fali jetën e tij, pas një veprimtarie të gjatë e të bujshme të angazhimit për zgjidhjen e çështjes kombëtare. Kjo Shtëpi-muze pasqyron të kaluarën tonë të lavdishme.”- u shpreh kryetari Latifi.

May be an image of carpet and wool

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Agjencinë Kadastrale të Kosovës

Me qëllim të zbatimit të Ligjit për Kadastër dhe udhëzimeve që rrjedhin nga ky ligj, …