Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti njoftohet nga afër rreth dëmeve të shkaktuara nga Shalqiri dhe Pjepri

Kryetari Haliti njoftohet nga afër rreth dëmeve të shkaktuara nga Shalqiri dhe Pjepri

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka takuar fermerët kultivues të Shalqirit dhe Pjeprit nga fshati Gjylekar, me të cilët kanë bashkëbiseduar rreth dëmeve që janë shkaktuar në këto kultura bujqësore nga breshëri. Me këtë rast Kryetar Halit, i ka njoftuar ata se Komuna e Vitisë, ka formuar komisionin për vlerësimin e dëmeve dhe se ai ka kontaktuar edhe Ministrinë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillimi Rural, duke i njoftuar ata rreth nevojës së kompensimit të dëmeve. Ndërkaq gjatë ditës ka vizituar nga afër sipërfaqet e dëmtuara nga dëmet që janë shkaktuar nga breshëri në kulturat bujqësore të Shalqirit dhe Pjeprit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...