Kryetari Haliti po merre pjesë në mbledhjen e Kuvendit vjetor të Asociacionit të Komunave të Kosovës

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti sot po merre pjesë në mbledhjen e Kuvendit vjetor të Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK). Gjatë këtij takimi sipas rendit të ditës së paraparë pritet të shqyrtohen dhe miratohen këto pika: Paraqitja e raportit nga mbledhja e kaluar e Kuvendit vjetor të AKK-së, paraqitja e draft – raporteve vjetore të AKK-së për vitin 2022, paraqitja e planeve të punës dhe draft buxhetit për vitin 202 si dhe çështjet e lobimit në interes të komunave të Republikës së Kosovës si dhe pika të tjera.

May be an image of 12 people, people studying, office and text

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …