KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, të gjithë besimtarëve të Bashkësisë së Tarikateve të Kosovës jua uroj këtë ditë

Kryetari Latifi, të gjithë besimtarëve të Bashkësisë së Tarikateve të Kosovës jua uroj këtë ditë

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, të gjithë besimtarëve të Bashkësisë së Tarikateve të Kosovës ju uroj këtë ditë, me shpresën që mesazhin që e përçon kjo ditë të bëhet pjesë e pandashme e vlerave tona të përditshme.

Falënderoj po ashtu, Tarikatet e Kosovës që për ceremoninë e sivjetshme të Ditës së Ashures, zgjodhën Rahovecin, duke nderuar bashkëqytetarët dhe besimtarët që festojnë!

Njëherit, Teqeve të Helvetive dhe Rufaive dhe besimtarëve të tyre në Rahovec, kryetari Latifi jua uroj ditën e Ashures.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Kaçanikut dhe ajo e Hanit të Elezit thellojnë bashkëpunimin- Diskutohet rregullimi i shtegut për këmbësorë mes dy komunave përkatëse

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi priti në takim Kryetarin e Komunës së Hanit ...