MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj, priti në takim Rexhep Hotin

Kryetari Ramosaj, priti në takim Rexhep Hotin

 

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me bashkëpunëtorë ka pritur në takim pune Koordinatorin Nacional për Kulturë, Arsim, Rini dhe Sport Rexhep Hoti, me bashkëpunëtorë, me të cilët është diskutuar rreth fituesve në nivel komunal, në garën MKKK, janë 571 nxënës:

Në garën e diturisë, fitues në nivel republikan, nga Komuna e Deçanit janë 12 nxënës, krahas këtyre garave do të fillojnë të mbahen edhe garat sportive, ka thënë kryetari Ramosaj.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I KËSHILLIT KOMUNAL PËR SIGURI NË BASHKËSI

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në komunën e Deçanit ka mbajtur takimin e radhës ...