Fillimi / Lajmet / Kur kulla 27 kat në Londër u përfshi nga zjarri, myslimanët luajtën një rol të madh në shpëtimin e njerëzve
Kur kulla 27 kat në Londër u përfshi nga zjarri, myslimanët luajtën një rol të madh në shpëtimin e njerëzve

Kur kulla 27 kat në Londër u përfshi nga zjarri, myslimanët luajtën një rol të madh në shpëtimin e njerëzve

Me rastin e përfshirjes së zjarrit  në kullën 29 katëshe në Londrës, myslimanët luajtën një rol të madh në shpëtimin e njerëzve duke i larguar nga aty”. Andre Barroso, 33 vjeç, tha për “ The Indipendent” se shumica e njerëzve që unë mund të shihja ishin myslimanë. Ata ishin zgjuar herët për syfyr dhe sapo kishin parë zjarrin kishin filluar të ndihmonin banuesit e pallatit. Ata gjithashtu kishin marrë me vete ushqim dhe rroba. Ai tha se shumë njerëz ende po kërkonin për miqtë dhe të afërmit që jetonin brenda ndërtesës. Të gjithë po kontribuonin në mënyrën e tyre. Ishte e mrekullueshme të shihje të gjithë të bashkuar tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Krasniqi: 28 Nëntori është festë shumëdimensionale për shqiptarët

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka vizituar godinën e Lidhjes Shqiptare të ...