KEK
Fillimi / Lajmet / Kurti: Qeveria e vendit ka draftuar një program i cili do ta transformojë jetën e njerëzve në Kosovë
Kryeministri, Kurti, në letrën dërguar kryetarit amerikan, Trump shkruan për heqjen e taksave më 15 mars

Kurti: Qeveria e vendit ka draftuar një program i cili do ta transformojë jetën e njerëzve në Kosovë

Përmes një postimi në rrjetin social, kryeministri i vendit, Albin Kurti ka thënë se qeveria ka draftuar një program që do t’ia transformojë jetën njerëzve në Kosovë. Ai ka theksuar se do ketë investime në edukim, ekonomi, hapjen e vendeve të reja të punës si dhe në drejtësi, që sipas tij këti janë prioritetet kryesore të qeverisë së tij. “Sot, qeveria që Kosova e votoi masivisht në zgjedhjet e 6 tetorit e që u votua në Kuvend më 3 shkurt, draftoi një program që do të transformojë jetën e njerëzve. Investime në edukim, hapjen e vendeve të reja të punës, reformën në sistemin juridik, janë disa nga prioritetet tona”, ka shkruar Kurti.

Kontrolloni gjithashtu

Një Shqipëri e bashkuar ishte ëndrra e të gjithë dëshmorëve të kombit dje - është aspiratë e të gjithë shqiptarëve sot Ushtria Çlirimtare e Kosovës

Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë paralajmëruar protesta

Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë paralajmëruar protesta. Përfaqësuesit e Organizatës së Veteranëve të ...