Ka përfunduar debati lidhur me vendimin e Qeverisë për ndarjen e mjeteve financiare nga shpenzimet e paparashikuara

Kuvendi i Kosovës sot me 61 vota pro e ka miratuar rezolutën për shtesa të fëmijëve

Më 15 tetor ishte propozuar që çdo fëmijë në Kosovë prej 0 deri 16 vjet të gëzojë shtesa çdo muaj duke filluar nga 10 euro në muaj. Kuvendi i Kosovës me 61 vota pro, një kundër dhe dy abstenime ka miratuar Propozim Rezolutën nga Debati parlamentar, sipas kërkesës së deputetes Donika Kadaj Bujupi, mbështetur edhe nga 7 deputetët nënshkrues nga Grupi Parlamentar i AAK-së, në lidhje me shtesat e fëmijëve. Kujtojmë, se më 15 tetor ishte propozuar që çdo fëmijë në Kosovë prej 0 deri 16 vjet të gëzojë shtesa çdo muaj duke filluar nga 10 euro në muaj, shkruan lajmi.net. Shtesa prej 10 euro në muaj për fëmijët në Kosovë janë konsideruar të pamjaftueshme për nevojat elementare për rritjen e tyre, duke pasur parasysh standardet ekonomike në vend.

Kontrolloni gjithashtu

Olaf

Olaf Scholc: Rreziku i përdorimit të armëve bërthamore nga Rusia në luftën e Ukrainës, është ulur pas presionit ndërkombëtar

Kancelari i Gjermanisë, Olaf Sholc,  ka deklaruar se rreziku i përdorimit të armëve bërthamore nga …