Marshi i UÇK-së

Marshi i UÇK-së,

Rauf Dhomi,

Efraim Kastrati

Marshi i UÇK-së

UÇK -UÇK është ushtria jonë

E nderuar për jetë, përgjithmonë,

UÇK,

Të betuar neve jemi për shqiptarë  për liri

para flamurit kuq e zi.

Kuq e Zi.

 

UÇK-  ushtria  jonë.

UÇK- liria jonë,

UÇK do të jesh përgjithmonë…

(Dy herë)

 

Kush tradhton këtë rrugë të idealit tonë,

do të jetë i mallkuar gjithnjë,

Do të jetë,

Se liria është rrugë e jetës, rrugë e Perëndisë

është amaneti i të parëve tanë,

Parëve tanë.

 

UÇK ushtria jonë,

UÇK- liria jonë,

UCK do jesh përgjithmonë

(Dy herë)

 

Po betohem pranë jush dhe eprorëve e të mi,

Për Kosovë për liri, fëmijë,

Për fëmijë,

Po betohemi së bashku me shoqet dhe shokët e mi

Atdheut në troje jemi gjithnjë.

Jem gjithnjë.

 

UCK ushtria jonë,

UÇK- liria jonë,

UCK do jesh përgjithmonë

(Dy herë)

Kontrolloni gjithashtu

Grupi i Recakut - Sahide Metushi

Grupi i Recakut – Sahide Metushi