MIT KS
Fillimi / Institucionet / Mbahen garat e diturisë për nderë të Ditës së Çlirimit

Mbahen garat e diturisë për nderë të Ditës së Çlirimit

Për nderë të Ditës së Çlirimit të Kaçanikut – 11 Qershorit janë mbajtur garat komunale të diturisë në 7 lëndë mësimore. Garat janë mbajtur në lëndët: Gjuhë Shqipe, Matematikë, Kimi, Fizikë, Biologji, Gjeografi dhe Histori, ndërsa nxënësit më të mirë janë shpërblyer me mirënjohje nga organizatori, Drejtoria e Arsimit e Kulturës të Kaçanikut (DAK).

Enver Kamishi, drejtor i Drejtorisë së Arsimit e Kulturës në komunën e Kaçanikut i ka uruar nxënësit e shpërblyer për suksesin e arritur ndërsa u ka thënë atyre se ju jeni e ardhmja e shoqërisë.

Në gara kanë marrë pjesë gjithsej 240 nxënës të klasave VI, VII dhe VIII nga 12 shkollat fillore të Komunës së Kaçanikut.

Kontrolloni gjithashtu

Mbahet mbledhja e rregullt e KK të Deçanit, miratohet Korniza Afatmesme Buxhetore (KAB) 2021-2023

Është mbajtur mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Deçanit, ku për diskutim ishin ...