Dita e Veteranit dhe fillimi i rezistencës së familjes Jashari me forcat serbe, shënohen me disa aktivitete

Më 11 gusht 2019 në Gllogjan dhe Irzniq përkujtohen gjashtë dëshmorë të kombit

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Deçan informon invalidët dhe veteranët e luftës se të dielen më 11 gusht 2019, mbahen homazhe për dëshmorët e kombit. Në orën 10:30 -Kompleksi i Dëshmorëve në Irzniq për të gjithë Dëshmorët e këtij fshati. Në orën 11:00 në Kompleksin Memorial “Dëshmorët e Kombit” në Gllogjan përkujtohen dëshmorët Halil Sejfijaj, Enver Halilaj, Orhan Halilaj, Arton Hasanaj, Naim Nimanaj,  Arben Ahmetaj. Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e Dëshmorëve dhe luftën e drejt të UÇK-së!

Kontrolloni gjithashtu

Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës

Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës: NESËR FILLON FNP “DRINI POETIK”

Në lokalet e LSHK-së, në Lagjen e Muhaxherëve, nesër në orën 12, fillon festivali ndërkombëtar …