kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Me 3 maj 2019 nderohet dëshmori i kombit, Nysret Halili në 20 vjetorin e rënies heroike të tij
Me 3 maj 2019 nderohet dëshmori i kombit, Nysret Halili në 20 vjetorin e rënies heroike të tij

Me 3 maj 2019 nderohet dëshmori i kombit, Nysret Halili në 20 vjetorin e rënies heroike të tij

Me 3 maj 2019 bëhen 20 vjet nga rënia heroike e dëshmorit Nysret Halili. Në organizimin e Shoqatave të dalura nga lufta e lavdishmë e UÇK-së do të bëhen homazhe pranë varrezave të dëshmorëve në Shtuticë dhe pranë Lapidarit të dëshmorit në Shtuticë.

Kontrolloni gjithashtu

Austria dhe Kroacia përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në BE

Austria dhe Kroacia e përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në Bashkimin Evropian

Austria dhe Kroacia përkrahin zgjerimin e BE-së me përfshirjen e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ministri ...