Me 3 qershor 2023, Shtëpia – muze e dëshmorit “Skënder Rexhepi” në Mrasor, do të jetë e hapur për vizitorë

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Rahovec, njofton opinionin publik se me 3 qershor 2023, Shtëpia – muze e dëshmorit “Skënder Rexhepi” në Mrasor, do të jetë e hapur për vizitorë nga ora 10:00, deri në orën 16:00.  Të gjithë ju që dëshironi ta vizitoni Shtëpinë – muze, ju mirëpresim!

Kontrolloni gjithashtu

SHFD-UÇK-së dega Vushtrri: Ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli

Sot në moshën 85 vjeqare ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli,nga Duboci i Vushtrrisë, nëna …