KEK
Fillimi / Institucionet / Me 6 maj, përfundojnë aktivitetet e përcaktuara, në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të kombit në territorin e komunës së Deçanit

Me 6 maj, përfundojnë aktivitetet e përcaktuara, në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të kombit në territorin e komunës së Deçanit

Me 6 maj, përfundojnë aktivitetet e përcaktuara, në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të kombit në territorin e komunës së Deçanit.

Me 6 maj në ora 11:00, bëhet përurimi i lapidarit në Belle.

Në ora 12:30, homazhe për Heroin Luan Haradinaj.

Në ora 13:00, takim i përbashkët me të gjitha familjet e  Dëshmorëve.

Lavdi luftës së UÇK-së.

Lavdi të rënëve për Atdhe.

Kontrolloni gjithashtu

KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B

Në vazhdën e masave dhe aktiviteteve për zvogëlimin e ndikimit në mjedis të TC Kosova ...