Brickos

Me 7 dhjetor në Rahovec me një manifestim do të shënohet Dita e Bibliotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”

Me rastin e shënimit të Ditës së Bibliotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Rahovec organizon manifestim qendror me rastin e shënimit të ditës së Bibliotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”. Manifestimi mbahet më 7 dhjetor 2020, në orën 10:00 në sallën e Kuvendit Komunal në Rahovec. Me këtë rast do të ndahet çmimi “Sulejman Krasniqi”, themeluar nga Kuvendi i Komunës së Rahovec në shenjë nderimi për shkrimtarin Sulejman Krasniqi.

Veprimtaria do të mbahet duke i respektuar masat mbrojtëse kundër COVID-19.

Kontrolloni gjithashtu

Helshani: Një vit i suksesshëm i punës për Komitetin e Komuniteteve

Në mbledhjen e dymbëdhjetë  të rregullt për Komitetin e Komuniteteve në komunën e Malishevës, Kryesuesi, …