MIT KS
Fillimi / Lajmet / Haxhiu kërkon që të gjenden mundësitë që edhe shërbimi korrektues të jetë i përfshirë në pakon e emergjencës
Albulena Haxhiu thotë se Kosova ia ka pa sherrin Thaçit i cili është në gjendje të bëj gjithçka për hir të vetvetes

Haxhiu kërkon që të gjenden mundësitë që edhe shërbimi korrektues të jetë i përfshirë në pakon e emergjencës

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se ka kërkuar nga ministri i Financave, që të gjenden mundësitë që edhe shërbimi korrektues të jetë i përfshirë në pakon e emergjencës. Ajo këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi, derisa ka potencuar se këtë e ka bërë pas kërkesave nga zyrtarët e SHKK-së. Ministrja ka theksuar se personeli i shërbimit korrektues, deri tani ka qenë në krye të detyrës dhe i përkushtuar për mbrojtjen e jetës dhe shëndetit të burgosurve. Ajo tutje ka shkruar se Ligjin për Shërbimin Korrektues dhe shumë ligje tjera, tentuan t’i ndalin ata që e rrëzuan Qeverinë.

Kontrolloni gjithashtu

‘Die Press’: Serbia humb 60 mijë euro në ditë nga bllokada e Kosovës

Qeveria vendosi që asnjë maune nga Serbia të mos hyjë në vendin tonë, pa dokumentet ku shkruan Republika e Kosovës

Pesëmbëdhjetë kamionë me mallra nga Serbia nuk janë lejuar të hyjnë në territorin e Kosovës, ...