Fillimi / Institucionet / Në Hoçë të Vogël janë kujtuar dëshmorët dhe martirët e lirisë

Në Hoçë të Vogël janë kujtuar dëshmorët dhe martirët e lirisë

Në Hoçë të Vogël, Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi me bashkëpunëtorë, bashkëqytetarë dhe përfaqësues të OVL-së, kanë kujtuar dëshmorët dhe martirët e lirisë.

Më 2 prill 1999, Serbia pushtuese ka përdorur taktikat e përdorura historikisht ndaj shqiptarëve – duke vrarë, masakruar e dëbuar të gjithë pleq e të rinj, gra e fëmijë, e duke mos kursyer asnjë qytetar!

Kontrolloni gjithashtu

Komuna Deçan

DKA në Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’

Drejtoria për Arsim në Komunën e Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal ...