Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Në Nagac të Rahovecit përkujtohen dëshmorët Nesimi Elshani e Habib Gashi si dhe martirët e këtij fshati
Në Nagac të Rahovecit përkujtohen dëshmorët e kombit, Nesimi Elshani dhe Habib Gashi dhe martirët e këtij fshati

Në Nagac të Rahovecit përkujtohen dëshmorët Nesimi Elshani e Habib Gashi si dhe martirët e këtij fshati

Në fshatin Nagac të komunës së Rahovecit, sot janë përkujtuar, nderuar dhe janë bërë homazhe për dëshmorët Nesimi Elshani dhe Habib Gashi, si dhe martirët e rënë të këtij fshati. Në homazhe dhe nderime të pranishëm ishin kryetari i komunës, z.Smajl Latifi me bashkëpunëtorë, familjarë dhe bashkëluftëtarë të dëshmorëve.

Kontrolloni gjithashtu

Senati i Universitetit të Prishtinës e miraton kërkesën e studentëve që afati i prillit të mbahet në qershor

Senati i Universitetit të Prishtinës e miraton kërkesën e studentëve që afati i prillit të mbahet në qershor

Pas një diskutimi të gjatë Senati i Universitetit të Prishtinës morri vendim që provimet e ...