Në lagjen Hoxha në Llaushë të Skenderajt ka filluar rregullimi i urës

Në lagjen Hoxha në Llaushë të komunës së Skenderajt, ka filluar rregullimi i urës e cila ishte demoluar pothuajse tërësisht nga vërshimet shkatërruese të 19 janarit në Skenderaj.

Rregullimi i saj është nevojë e madhe për banorët e lagjes Hoxha dhe asaj Vojvoda, qarkullimi i të cilëve ishte vështirësuar tej masë gjatë gjithë këtij viti!

Mund të jetë një imazh i 5 persona

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Agjencinë Kadastrale të Kosovës

Me qëllim të zbatimit të Ligjit për Kadastër dhe udhëzimeve që rrjedhin nga ky ligj, …