Nesër promovon librat e Osman Gorancit, “Zonja me maskë” – Dramë dhe “Aufwiedersehen herr Dili” – Komedi

Nesër promovon librat e Osman Gorancit, “Zonja me maskë” – Dramë dhe “Aufwiedersehen herr Dili” – Komedi

Shoqata për Kulturë dhe Art “Fidani” në Prizren njofton se nesër më 22 qershor 2019 në orën 18:00 promovon dy libra të rinj të autorit Osman Goranci, “ZONJA ME MASKË” – Dramë dhe “AUFWIEDERSEHEN herr DILI” – Komedi. Autori që nga viti 1978 ka punuar si gazetar dhe bashkëpunëtorë kulture në Rilindje por edhe në Radio Prizren. Nga ai deri më sot janë vënë në skenë dhjetë drama dhe komedi nga teatrot profesioniste në qytete të ndryshme të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Arrestohet një i dyshuar për përdorim të armës apo mjetit të rrezikshëm

Me datën 22.05.2024 rreth orës 22:55, Stacioni Policor në Gjakovë pasi kishte pranuar informatë për …