Njoftim për banoret e Suharekës

Drejtoria Komunale për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në Suharekë, njofton banorët e fshatrave Nishor, Kosterc, Semetisht, Peqan, Sllapuzhan, Dobrdelan, Bllacë dhe qytetit të Suharekës me sipërfaqe prej 200 hektarë, se të martën me 07.06.2016 fillon dizenfektimi selektiv kundër etheve hemoragjike (EHKK).

Kontrolloni gjithashtu

KFOR-i italian dhuron pajisje teknologjike për SHFMU ’12 Prilli’ në Vërmicë”

Sot, në një ceremoni të veçantë në SHFMU “12 Prilli” në Vërmicë, një donacion i …