kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Njoftim për repelimin e kafshëve në Malishevë dhe Mirushë

Njoftim për repelimin e kafshëve në Malishevë dhe Mirushë

Njoftohen banorët e Malishevës dhe Mirushës, se repelimi i kafshëve në këto dy vendbanime, do të bëhet të martën me 15 mars 2016. Repelimi i kafshëve, bëhet në kuadër të luftimit dhe parandalimit të etheve hemorragjike krime kongo, prandaj luten të gjithë ata që kanë kafshë shtëpiake, kafshët ti mbajnë të mbyllura, deri në repelimin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Përfundimin e këtij viti komuna e Deçanit, e përmbyll më një gjendje të sigurisë të qetë pa raste për tu veçuar

Në Komunën e Deçanit u mbajt mbledhja e katërt e KKSB-së për vitin 2019 (Këshilli ...