kek
Airport Adem Jashari
MIT
tv dielli
Fillimi / Institucionet / Nxënësit e klasave të katërta dhe të pesta të Shfmu “Shaban Jashari” vizituan Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë

Nxënësit e klasave të katërta dhe të pesta të Shfmu “Shaban Jashari” vizituan Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë

Në prag të shënimit të 12 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, me përkrahjen e DKA-së në Skenderaj, nxënësit e klasave të katërta dhe të pesta të Shfmu “Shaban Jashari” vizituan Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Fëmijët u mahnitën me pritjen që iu bë atyre nga FSK-ja, dhe u ndanë shumë të kënaqur me atë që mësuan rreth kësaj kazerme.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja Dumoshi caktoi vlerën financiare për poentimin e pikëve për federatat, sportistët e trajnerët

Sipas legjislacionit për sportin dhe financimin e federatave sportive, sportistëve dhe trajnerëve, Ministrja e Kulturës, ...