Pal Lekaj

Pal Lekaj thotë se Qeveritë shkojnë e vijnë, por projektet e nisura duhet që të implementohen

Të gjitha projektet e nisura infrastrukturore nga Qeveria Haradinaj do të implementohet siç kanë qenë ta planifikuara. Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj thotë se çdo projekt i nisur nga ministria që ai e drejton do të përfundojë. Madje ai thotë se projektet vazhdojnë, ngase bota nuk ndryshon me shkuarje e një Qeverie. “Sa i përket projekteve vazhdojnë nuk ndryshon bota me shkuarje e një qeverie. Qeveritë shkojnë e vijnë, por projektet duhet që të implementohen”, tha Lekaj. Lekaj paralajmëron se do të nënshkruajë projekte të reja që parashihen me ligjet në fuqi. “Çka e parasheh ligji në përgjegjësinë e ministrit unë do t’i nënshkruajë deri sa të jem në detyrë”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Shvarc dhe kryetarja Osmani paralajmërojnë luftë, në rast se bashkësia ndërkombëtare nuk e ndryshon qasjen ndaj Serbisë

Ministrja, Donika Shvarc ka paralajmëruar luftë, në rast se, sipas mendimit të saj, bashkësia ndërkombëtare …