tv dielli
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Plani Zhvillimor i komunës së Junikut 2019-2029

Plani Zhvillimor i komunës së Junikut 2019-2029

Komuna e Junikut i fton qytetarët e Komunës së Junikut, Bashkësitë Fetare, OJQ-të, Grupet e Interesit dhe të gjithë të interesuarit të bëhen pjesë e hartimit të Planit Zhvillimor Komunal 2019-2029, duke marrë pjesë në diskutimin publik me datë 28 Shkurt 2020, me fillim në ora 11:00, në sallën e Asamblesë Komunale.

Impakti i dhënë me pjesëmarrjen në diskutim publik bënë që hartimi i PZHK-së dhe prioritetet e Komunës të jenë në harmoni me nevojat dhe kërkesat e komunitetit.

Kontrolloni gjithashtu

ASB ndihmon QKMF në Malishevë me mjete mbrojtëse

Organizata gjermane ASB ka sjellë një donacion me mjetet mbrojtëse për personelin mjekësor të Qendrës ...