KEK
Fillimi / Lajmet / Pren Marashi: 21 vjet me parë u demilitarizua UÇK-ja, prandaj për ngjarjet e mëvonshme ajo nuk është përgjegjëse
Pren Marashi: 21 vjet me parë u demilitarizua UÇK-ja ndonëse pa vullnetin e saj, prandaj ngjarjet e mëvonshme ajo nuk është përgjegjëse

Pren Marashi: 21 vjet me parë u demilitarizua UÇK-ja, prandaj për ngjarjet e mëvonshme ajo nuk është përgjegjëse

Veterani i luftës dhe ish-komandanti i Batalionit të Katër të Brigadës 138 të UÇK-së, Pren Marashi me rastin me rastin e 21 vjetorit të demilitarizimit të UÇK-së dhe themelimit të TMK-së përmes një shkrimi ka thënë së ky moment ka shënuar përmbylljen e misionit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ndonëse pa dëshirën e saj. Prandaj sipas tij për ngjarjet e mëvonshme përgjegjësia nuk mund t’i faturohet UÇK-së. “21 vjet nga dorëzimi i armëve dhe transformimi. Pas 19 shtatorit 1999, forcat ndërkombëtare dhe policia e OKB, ishin përgjegjësit e vetëm për sigurinë dhe ishin të vetmit të autorizuar të mbanin armë! Andaj të gjithë duhet ta dinë se misioni i UÇK-së në Kosovë, pa vullnetin e saj ishte përmbyllur me 19 shtator 1999 kështu që nuk e ka asnjë përgjegjësi për ngjarjet e mëvonshme dhe akuzat shpifëse!”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...