leoni

Stefanoviq: Serbia nuk është duke luftuar vetëm Kosovën por edhe shtetet tjera që po lobojnë antarësimin e saj në Interpol

Qeveria e vendit ndan 1.2 milion euro për lobim për anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL

Në mbledhjen e sotme Qeveria ka ndarë 1.2 milion euro për lobim për anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL. Kush dhe si do të lobojë  nuk është bërë e ditur, por dihet se janë pikërisht ata që kanë ndarë këtë shumë edhe do ta shfryëzojnë për vizita në vende të ndryshme, duke marrë edhe mëditje shtesë. Gjatë kësaj mbledhje u miratua edhe nisma  për negocimin e marrëveshjes financiare për projektin për patundshmërinë dhe infrastrukturës gjeo-hapësinore ndërmjet qeverisë dhe asociacionit ndërkombëtar për zhvillim. Vlera e kësaj marrëveshjeje financiare është 16.5 milionë.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Shvarc dhe kryetarja Osmani paralajmërojnë luftë, në rast se bashkësia ndërkombëtare nuk e ndryshon qasjen ndaj Serbisë

Ministrja, Donika Shvarc ka paralajmëruar luftë, në rast se, sipas mendimit të saj, bashkësia ndërkombëtare …