Edi Rama

Rama kërkon nga liderët politikë shqiptarë të kërkojnë kushte me vlerë për t’u bërë pjesë e Qeverisë në Maqedoni

Jo zyrtarisht bëhet e ditur se  kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka ftuar të gjithë liderët e partive shqiptare në takime të ndara që ta relativizojnë situatën në Maqedoni! Këto takime do të mbahen  pas rezultatit të balancuar mes opozitës dhe pushtetit gjatë zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 11 dhjetorit. Kryeministri Rama do t’i këshillojë gjithë liderëve politikë shqiptarë të Maqedonisë që t’i shqyrtojnë mirë kërkesat e tyre dhe të mos të futen me çdo kusht në Qeveri, ka bërë të ditur “Zhurnal” në Maqedoni.

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …