KEK
Fillimi / Institucionet / RTVDARDANIA.LIVE dhuroj 30 pako ushqimore për 30 familje me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

RTVDARDANIA.LIVE dhuroj 30 pako ushqimore për 30 familje me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

Në prag të festës së Fitër-Bajramit, RTVDARDANIA.LIVE me pronarë Sadat Fejzi në Zvicër, u kujdes që për 30 familje me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit ti dhurojë 30 pako ushqimore.

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma në emër të institucionit dhe familjet përfituese falënderoi donatorin për angazhimin e tyre që këto ndihma të ju dhurohen familjeve me nevojë.

Kontrolloni gjithashtu

U përkujtuan dëshmorët Gursel e Bajram Sylejmani

Vëllezërit Gursel e Bajram Sylejmani nga Sadovina e Vitisë, janë përkujtuar me rastin e rënies ...