valamobile
akp deri me 1 prill
mbpzhr 2018
Fillimi / Video / Saga e Recakut

Saga e Recakut

Saga e Reçakut – dëshmi për gjenocidin serb mbi shqiptarët në Reçak.
Realizimi i këtij dokumentari u ndihmua nga Komuna e Shtimes dhe Radio Kosova e Lirë

Kontrolloni gjithashtu

Intervistë me drejtorin e shoqërisë kulturore-artistike “Shqiponjat e Medvegjës”, z. Selman Rexhepi

Intervistë me drejtorin e shoqërisë kulturore-artistike “Shqiponjat e Medvegjës”, z. Selman Rexhepi