Samantha Power: Halepi sot është sikur ishte Srebrenica e Ruanda dikur

Samantha Power: Halepi sot është sikur ishte Srebrenica e Ruanda dikur

Ambasadorja amerikane në OKB, Samanta Pover ka akuzuar Rusinë dhe Iranin, shtete këto tp cilat po e ndihmojnë për të kryer krime të rënda, regjimin e Assadit, në Siri. Këto sulme të egra dhe antinjerëzore do të lënë shenja të pashlyeshme në ndërgjegjen e tyre. Halepi sot është sikur ishte Srebrenica e Ruanda dikur. Assadi dhe mbështetësit e tij nuk kanë turp as fytyrë, për krimet që po i kryejnë ka thënë ambasadorja amerikane në OKB, Samanta Pover. Ndërkohë burime nga Halepi bëjnë të  ditur se forcat kriminale asadiste ruse e iraniane kanë djegur e katranosur, grua fëmijë e burra, të cilët ishin  duke bërë përpjekje të largoheshin  nga qyteti

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …