MIT
Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Së shpejti lëshohen në qarkullim rrugët ‘Ilaz Kodra’ dhe ‘18 Qershori’

Së shpejti lëshohen në qarkullim rrugët ‘Ilaz Kodra’ dhe ‘18 Qershori’

Brenda zonës së qytetit të Skenderajt kanë filluar riparimet e rrugëve “18 Qershori” dhe “Ilaz Kodra”, punimet e të cilave i kanë inspektuar kryetari i Komunës, z.Bekim Jashari dhe nënkryetari z.Nuredin Lushtaku.

Në këtë mënyrë, kanë mbetur edhe pak punë në kuadër të riparimeve të nevojshme, që qarkullimi i automjeteve të kthehet në normalitet dhe pa ndonjë vështirësi.

Ndërkohë që nëpër fshatrat e kësa komune ka filluar me hov puna në realizimin e projekteve kapitale, derisa kujdes po u kushtohet edhe rrugëve brenda qytetit.

Kontrolloni gjithashtu

SHKA “Zëri i Llapushës” fitues i festivalit folklorik “Folk Klosi” 2019

Shoqëria Kulturore Artistike “Zëri i Llapushës” nga Malisheva, është fitues i festivalit të folklorit kombëtar ...