Fillimi / Institucionet / Sheshi “Adem Jashari” me pamje edhe më të bukur pas mbjelljes së luleve

Sheshi “Adem Jashari” me pamje edhe më të bukur pas mbjelljes së luleve

Sheshi “Adem Jashari” në Skenderaj me pamje edhe më të bukur pas mbjelljes së luleve dhe kështu po bëhet gati për të mirëpritur diasporën tonë të dashur.

Edhe këtë vit, pas kalimit të kësaj situate do të organizohen aktivitete të shumta kulturore për diasporën, gjatë muajve korrik dhe gusht.

Kontrolloni gjithashtu

Piraj: “Është hapur një portë e madhe për prodhimet e mishit dhe qumështit nga Kosova drejt BE-së”

Në gazetën zyrtare të  Bashkimit Evropian është publikuar vendimi për përfshirjen e Kosovës në listën ...