Fillimi / Institucionet / Shkollat në Ferizaj, ndër më të mirat në vend sa i përket pastërtisë dhe masave mbrojtëse anti-covid

Shkollat në Ferizaj, ndër më të mirat në vend sa i përket pastërtisë dhe masave mbrojtëse anti-covid

Se Komuna e Ferizajt ka investuar vazhdueshëm në ngritjen e nivelit të higjienës dhe renovimin e nyjeve të ndryshme shkollore, këtë e dëshmojnë edhe raportet monitoruese nga Inspektorati Sanitar i Kosovës. Shembull konkret, është Gjimnazi “Kuvendi i Arbërit” që u vizituan nga inspektorët e Inspektoratit Sanitar të Kosovës në kuadër të Agjencisë Qeveritare të Ushqimit dhe Veterinës. Nga inspektimi i kryer, del se kjo shkollë plotëson të gjitha masat anti-covid, duke pasur mjaftueshëm materiale higjienike, shampo, dezinfektues dhe të tjera masa të përcaktuara me vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Vargut të këtyre shkollave i bashkohen edhe shkollat tjera të Ferizajt, të cilat në baza të rregullta inspektohen nga Inspektorati i nivelit qendror, duke rezultuar me përmbushjen e kushteve higjieno-sanitare.

No photo description available.

Kontrolloni gjithashtu

GAP e vlerësoi Rahovecin për përmirësim të dukshëm në “Indeksin e transparencës buxhetore komunale” për vitin 2020

Institucioni kredibil i radhës, Instituti GAP e vlerësoi Rahovecin për përmirësim të dukshëm në “Indeksin ...