KEK
Fillimi / Institucionet / Situata në komunën e Kastriotit nën kontroll pas reshjeve të fundit

Situata në komunën e Kastriotit nën kontroll pas reshjeve të fundit

Kryetari i Komunës së Kastriotit z. Xhafer Gashi  së bashku me Drejtorin e Shërbimeve Publike dhe Emergjenca ka aktivizuat ekipet e emergjencës civile, që nga mëngjesi i datës 8 Mars 2016 dhe është në gatishmëri në 24 orë. Luten të gjithë qytetarët se nëse kanë nevojë të kontaktoni në këta numra : 049/831-150 , 049/831-268 dhe 049/ 831-057.

Lumenjtë :Sitnica , Drenica dhe Llapi kanë dal nga shtrati por pa përmbys ekonomi familjare, përjashto livadhet, arat etj. Plemetini , Kastrioti i vjetër , Bakshi , Dardhishtë , Millosheve dhe Graboci,  monitorohen rregullisht, për arsye që përmes tyre kalojnë lumenjtë.

Tri lagje kanë më shumë vështirësi : Plemetin ( L. Pllana dhe L.Rrahmani )

Kastrioti ( L. Sylejmani ).

Deri më tani gjendja është nën kontroll, bëhet e ditur nga Zyra e Kryetarit të Komunës së Kastriotit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu, njoftoi qytetarët për punën, të arriturat, sfidat dhe projektet në gjashtëmujorin e parë të këtij viti si dhe u diskutua edhe për Kornizën Afatmesme Buxhetore 2022-2024

Këtë të enjte është mbajt takimi i Kryetarit të Ferizajt, Agim Aliu me qytetarë për ...