Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Halim Halimi, ka përgënjeshtruar Lëvizjen për Bashkim, e cila ka reaguar kundër tij
Halim Halimi, ka përgënjeshtruar Lëvizjen për Bashkim, e cila ka reaguar kundër tij

Halim Halimi, ka përgënjeshtruar Lëvizjen për Bashkim, e cila ka reaguar kundër tij

Kryesuesi i Kuvendit të Komunal në Prishtinë, Halim Halimi, ka përgënjeshtruar Lëvizjen për Bashkim, që ka thënë se asnjëherë nuk ka votuar në favor të politikave të Shpend Ahmetit në krye të kryeqytetit. Ai ka thënë se Lëvizja për Bashkim çdo herë ka votuar pro Vetëvendosjes dhe se gjërat mund të kenë ndryshuar prej kur Brahim Mehmetaj ka kaluar në AAK. Mirëpo Lëvizja për Bashkim ka reaguar pas raportimit të koalicionit të ri ndërmjet Vetëvendosjes  dhe AAK-së në komunën e Prishtinës. Në reagim thuhet se Lëvizja për Bashkim që nga fillimi ka qenë kundër politikës ekstremiste të Vetëvendosjes në mënyrën e qeverisjes lokale, sepse ka qenë e bindur se ky ekstremizëm është në dëm të qytetarëve dhe të vetë kryetarit Shpend Ahmeti”, thuhet në reagimin e LB-së.

Kontrolloni gjithashtu

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Më 7 shtator do të mbahet takimi i radhës në Bruksel mes kryeministrit të Kosovës, ...