Brickos

“The Sun” publikoi listën me 65 persona të zhdukur në zjarrin në Londër

“The Sun” publikoi listën me 65 persona të zhdukur në zjarrin në Londër

Tabloidi britanik “The Sun” ka publikuar sot listën me emra të cilët edhe më tej konsiderohen të zhdukur dhe ekziston frika se kanë vdekur në zjarrin që e kaploi ndërtesën 27 katëshe në Londër. Në pyetjen e gazetarëve nëse numri i viktimave mund të jetë më shumë se  komandanti i Policisë londineze Stewart Kandi ka thënë se “do të donte që ky numër mos të jetë treshifror”, transmeton Reuters.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Besueshmëria e BE-së po dëmtohet nga mungesa e suksesit në dialogun ndërmjet Kosovës e Serbisë

Parlamenti Evropian në rezolutën  që e miratoi të enjten, konstaton se besueshmëria e Bashkimit Evropian …