KEK
Fillimi / Institucionet / Të martën bëhet zbulimi i Lapidarit për Dëshmoret e Kombit, Luan Qerimaj, Regjep Tafa, Beslim Alijaj, Fetah Selca dhe Haki Krasniqi

Të martën bëhet zbulimi i Lapidarit për Dëshmoret e Kombit, Luan Qerimaj, Regjep Tafa, Beslim Alijaj, Fetah Selca dhe Haki Krasniqi

Organizata e Veteranëve të UÇK-së në Deçan njofton se, nesër me 26 maj ora 11:30, në vendin e rënies te Lejthiat në Gllogjan, bëhet zbulimi i Lapidarit për Dëshmoret e Kombit;

Luan Qerimaj, Regjep Tafa, Beslim Alijaj, Fetah Selca dhe Haki Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Nxënësit e SHMTP “Jonuz Zejnullahu” fitues të vendit të parë në projektin “Sfida Kreative”

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike Profesionale “Jonuz Zejnullahu”, janë fitues të vendit të parë ...