leoni

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Time Kadrijaj, është ftuar nga Gjykata Speciale në cilësinë e dëshmitares

Time Kadrijaj: kryeministri dhe Qeveria e kanë humbur logjikën

Deputetja nga radhët e AAK, Time Kadrijaj, ka reaguar kundër fenomenit të kushtëzimeve që po ju bëhen disa punonjësve nga Qeveria e Isa Mustafës. Ajo ka thënë se kryeministri dhe Qeveria e kanë humbur logjikën. Kam menduar se pas rrëzimit të regjimit të Millosheviqit, shantazhet dhe kushtëzimet për vende të punës kanë përfunduar. Por, çuditërisht, këto dukuri po vazhdojnë edhe sot. Isa Mustafa të gjitha institucioneve përgjegjëse për demarkacion, ekspertëve dhe të punësuarve, ju ka thënë: “O mbrojeni demarkacionin sipas versionit të komisionit qeveritar, o shkoni në shtëpi. Si deputete e Kuvendit të Kosovës kam një lutje për të gjithë këta persona: mos bini pre e politikës ditore se kufiri është një! Kullë, Zhlep dhe Çakorr”.

Kontrolloni gjithashtu

Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pasi iu hap rruga për anëtarësim në KiE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pas …