Fillimi / Institucionet / U MBAJT GARA NDËRKOMBËTARE E MATEMATIKËS KANGAROO

U MBAJT GARA NDËRKOMBËTARE E MATEMATIKËS KANGAROO

Në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Edmond Hoxha” në Junik u mbajt gara ndërkombëtare e Matematikës Kangaroo 2021.

Komuna e Junikut përgëzon të gjithë nxënësit pjesëmarrës për suksesin e treguar dhe personelin arsimor për angazhim, duke iu uruar suksese nxënësve në Garën Ndërkombëtare të Matematikës Kangaroo 2021!

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...