Brickos

U nda nga jeta, biri i devotshëm i atdheut Nezir Gashi  (1934 - 2020)

U nda nga jeta, biri i devotshëm i atdheut Nezir Gashi  (1934 – 2020)

U nda nga jeta, biri i devotshëm i atdheut Nezir Gashi. Ishte mësuesi i shumë brezave, i dënuar dhe i përndjekur politik për vite me radhë, anëtar dhe bashkë-organizator i grupit politik të LRBSH-së, prirë nga Adem Demaçi, pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës – atdhedashës si ai! Ngushëllimet më të sinqerta, familjes, shokëve, miqve dhe bashkëluftëtarëve të tij.  I përjetshëm kujtimi për burrin e dheut- Nezir Gashin!

Kontrolloni gjithashtu

Rikthehet pllaka përkujtimore e okupatorëve serbë në luftërat e viteve 1912-1918, kur ata pushtuan dhe e masakruan Kosovën

Dioqeza Serbe e Rashkës-Prizrenit, në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Kosovë, e kanë kthyer …