Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Urimi i Ministres Dumoshi për 12-vjetorin e Ditës së Pavarësisë së Kosovës

Urimi i Ministres Dumoshi për 12-vjetorin e Ditës së Pavarësisë së Kosovës

Urimi i Ministres Dumoshi për 12-vjetorin e Ditës së Pavarësisë së Kosovës.

Në këtë Ditë të Madhe të Pavarësisë, uroj brezat që sollën lirinë dhe brezat që po e gëzojnë e do ta gëzojnë, përpjekjen më sublime të shtetit tonë!

Si Ministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, veçmas uroj krijuesit kulturor, të rinjtë dhe sportistët. Të gjithë ata që emrin e Kosovës dhe flamurin e saj po e qojnë lart anë e kënd globit!

Së bashku dhe në harmoni me njëri-tjetrin, do t’i arrijmë synimet dhe aspiratat tona.

Gëzuar tash e përgjithmonë Dita e Pavarësisë!

Kontrolloni gjithashtu

Zv. Kryetari Aliu: Lajm i mirë është shërimi i 17 qytetarëve vitias nga virusi COVID-19, megjithatë kujdes për vetën dhe të tjerët!

Në mbledhjen e rregullt të Komitetit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH), zëvendëskryetari i Komunës ...