Valjeta Hoti me bashkëpunëtorë takojnë Zogajn dhe Morinën

Kryesuesja e Komitetit për Barazi Gjinore, Valjeta Hoti e shoqëruar nga anëtarët e komitetit takuan dhe biseduan me përfaqësues të dy institucioneve, shefin e Qendrës   për Punë dhe Mirëqenie sociale, Afrim Zogaj dhe Koordinatorin e Kryqit të Kuq – dega në Malishevë, Isuf Morina. Ky takim trilateral qëllim kishte shkëmbimin e informacioneve, punën dhe angazhimin  institucional në gjashtëmbëdhjetë ditshin kundër dhunës gjinore si dhe    bashkërendimin e aktiviteteve të veprimeve në parandalimin e dhunës gjinore.

Kontrolloni gjithashtu

Bëhen homazhe në 24-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit Sabit Shabandula nga Rahoveci

Në 24-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit Sabit Shabandula nga Rahoveci, kryetari i komunës …