Kryetari  Ramosaj kanë takuar 44 fermerët përfitues

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, së bashku me Drejtorin e Bujqësisë Rifat Stojkaj, kanë takuar sot 44 fermerët përfitues, për secilin nga një mëshqerre barrëse. Kryetari Ramosaj tha se, fermerët tanë i kemi përgëzuar për punën e tyre të madhe, njëkohësisht i kemi uruar për përzgjedhjen e tyre. Falënderova stafin e Drejtorisë së Bujqësisë dhe përfaqësuesit e OZHR “Mëshqerra” për një punë të jashtëzakonshme. Komuna e Deçanit do të vazhdojë edhe me kontingjent të radhës për t’i ndihmuar blegtorët tanë, e bujqësisë në Deçan t’ia sjellim zhvillimin e merituar, ka thënë kryetari Ramosaj.

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe ambiente të brendshme

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi në 25-vjetorin e përjetësimit kujton dëshmorin e kombit, Naser Veli Krasniqi

Në 25-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit, Naser Veli Krasniqi, i cili ra në …