Mbahet diskutimi publik për Model Rregulloren për transportin publik në territorin e komunës së Deçanit

Duke u bazuar në vendimin e Kuvendit të Komunës së Deçanit, të datës 28.09.2022, është mbajt sot diskutimi publik për Model Rregulloren për transportin publik në territorin e komunës së Deçanit. Ky diskutim publik u mbajt në bashkëpunim mes Kuvendit të Komunës dhe Drejtorisë për Shërbime Publike, në krye me drejtorin, Izet Zenuni. Pas prezantimit të kësaj model rregulloreje nga zyrtarët e Drejtorisë për Shërbime Publike, diskutimi ishte i hapur për propozime. Kjo model rregullore do të kalojë për miratim në mbledhjen e rregullt të Kuvendit.

 

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …