MIT
tv dielli
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Vazhdon përkrahja nga shoqata “Jetimat e Ballkanit” për rastet sociale në Skenderaj

Vazhdon përkrahja nga shoqata “Jetimat e Ballkanit” për rastet sociale në Skenderaj

Shoqata “Jetimat e Ballkanit”, ka dhuruar 100 pako ushqimore për familjet me asistencë sociale në Komunën e Skenderajt.

I pari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka falënderuar hoxhën Kastrati, për tërë kontributin e jashtëzakonshëm që ka dhënë për familjet në nevojë.

Kontrolloni gjithashtu

Donatorët e ndryshëm po ndihmojnë familjet në nevojë në Malishevë dhe QKMF-në

Situata e krijuar nga pandemia me COVID-19, ka bërë që shumë familje të kenë nevojë ...