tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / Vërshimet nuk janë më problem i rrugës “Xhavit Syla” në Suharekë

Vërshimet nuk janë më problem i rrugës “Xhavit Syla” në Suharekë

Investimet e shumta që ka bërë komuna e Suharekës, kanë bërë që në rrugën “Xhavit Syla” të mos ketë më vërshime si herave të kaluara.

Projekti është i ndarë me dy faza dhe faza e dytë do të vazhdojë në vitin e ardhshëm me hapjen edhe të një kanali për drenimin e ujërave atmosferike.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, priti në takim Ministren në detyrë të Administrimit të Pushtetit Lokal

Gjatë ditës, kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi pritur në takim Ministren në detyrë ...